Τρίτη, 21 Νοεμβρίου 2017

ΕΚΘΕΣΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ: ‘Καλοχώρι in Focus’

ΕΚΘΕΣΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ : ‘Καλοχώρι in Focus’
29/11- 13/12/2017


Τα μέλη της φωτογραφικής Λέσχης “Out Of Focus”, ύστερα από αλλεπάλληλες επισκέψεις σε διαφορετικές ώρες, μέρες κι εποχές στον υδροβιότοπο στο Καλοχώρι Θεσσαλονίκης, συνέλεξαν έναν μεγάλο  αριθμό φωτογραφιών, που ωστόσο είναι μικρός για να αποτυπώσει την ομορφιά του τόπου, που είναι δύσκολο να πιστέψεις ότι βρίσκεται λίγα χιλιόμετρα έξω από το πολεοδομικό συγκρότημα της Θεσσαλονίκης, στη Δυτική πλευρά του Θερμαϊκού Κόλπου.
Στόχος της έκθεσης αυτής είναι να νιώσουν οι επισκέπτες της έκθεσης τα συναισθήματα που προκλήθηκαν στους φωτογράφους, όταν αντίκριζαν τον κατακόκκινο τεράστιο ήλιο που βασίλευε, όταν άκουγαν το χτύπημα των φτερών ενός πουλιού που περνούσε από δίπλα τους, αθέατο, όταν μύριζαν αυτή την παράξενη μυρωδιά του απόκοσμου τοπίου, όταν γευόταν την αλμύρα της λιμνοθάλασσας. Όλες αυτές τις εικόνες και τα συναισθήματα προσπάθησαν με κάθε “κλικ” να τα αιχμαλωτίσουν στη μνήμη τους και στις φωτογραφικές μηχανές τους.
Ο υδροβιότοπος του Καλοχωρίου δεν είναι ποτέ ίδιος, μα είναι πάντα όμορφος, ελκυστικός και διαφορετικός, όσο διαφορετικές είναι και οι φωτογραφίες της έκθεσης.


Συνοδευτικές εικόνες:


Παγιάντζας Δημήτρης

Βουδουραγκάκης Δήμος
Βουδουραγκάκης Δήμος

Καρακάσης Φώτης
Καρακάσης Φώτης

Λεβενιώτη Κατερίνα
Λεβενιώτη Κατερίνα

Παπάς Τάσος
Παπάς Τάσος

Σουλτανίδου Ελένη
Σουλτανίδου Ελένη

Βαρσάμη Γιώτα
Βαρσάμη Γιώτα
Εγκαίνια Έκθεσης: 29/11/2017, ώρα 20:00.
Ώρες λειτουργίας:
Καθημερινές: 18:00 - 20:00
Σάββατο και Κυριακή 11.00-13.00
Χώρος: Η Λέσχη που στεγάζει τις ανησυχίες της ομάδας, στην Πλατεία Αριστοτέλους, Μητρ. Γενναδίου 24, γωνία με την οδό Φιλίππου Θα χαρούμε εάν προωθήσετε την εκδήλωση μας και φυσικά να σας γνωρίσουμε από κοντά.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου